Inschrijven als Lid

Wanneer je geïnteresseerd bent om lid te worden van Scouting Graaf van Gelre, dan kan je jezelf aanmelden via Scouting Nederland.

In verband met de privacy bescherming van jouw gegevens is inschrijven uitsluitend mogelijk via de volgende link: Nieuw lid

Als je hebt aangemeld komt er een melding binnen bij ons secretariaat die jouw gegevens weer doorgeeft aan de betreffende teamleid(st)er van de speltak. Zodra er een plaatsje bij de speltak vrij komt, ontvang je een berichtje van de teamleid(st)er. Hij of zij nodigt je uit om 4 keer gratis en vrijblijvend te komen kijken of Scouting écht iets voor je is.

Als je na 4 opkomsten besluit om lid te worden, ontvang je van je teamleid(st)er een inschrijfformulier. Het lidmaatschap gaat in per eerste van de volgende maand. Je bent dan automatisch ook lid van Scouting Nederland.

Voor bestaande leden die een inlogaccount voor Scouts Online willen aanvragen gebruik je deze link: https://login.scouting.nl/account/new/

Je moet dan eerst een account aanmaken, na het aanmaken van het account krijg je een bevestigings-e-mail waarna je verder kan gaan om jouw gegevens in te vullen.