Samenwerken loont!

Scouting Graaf van Gelre biedt wekelijks 110 kinderen een leuke, uitdagende en leerzame ochtend. Op Scouting leren kinderen onder andere samenwerken, zorgen voor elkaar en met respect omgaan met de natuur.

Daarnaast levert de scouting een maatschappelijke bijdrage aan Geldermalsen, door bijvoorbeeld te helpen bij Koningsdag, GoWheels, 4 en 5 mei en de Bloesemtocht. Scouting Graaf van Gelre is opgericht in 2009 en is inmiddels niet meer weg te denken uit Geldermalsen.

Eind 2015 heeft Scouting Graaf van Gelre haar intrek genomen in een nieuw clubhuis aan de Burgemeester Roosevelt van de Venlaan in Geldermalsen. We zijn daar heel blij mee, maar er moet nog ontzettend veel gebeuren om de kale loods om te toveren tot een warm, sfeervol en gezellig clubhuis: ons “thuis”. We kunnen nog veel hulp gebruiken en daarom doen wij een beroep op u.

Wij willen graag met u samenwerken. Daarvoor hebben we een mooi Sponsor-me-nu samengesteld. Wat denkt u van naamsvermelding in het clubhuis? Of van een teambuildingsuitje voor uw bedrijf? In het ‘Sponsor-me-nu’ vindt u diverse mogelijkheden: samenwerkingsvoorstellen voor kleine bedragen, grotere bedragen of de mogelijkheden in natura.

Heeft u een ander idee, dat niet in het Sponsor-me-nu staat? Laat het ons weten!
Bent u enthousiast geworden door het Sponsor-me-nu, en wilt u verder praten over onze samenwerking? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via bijgaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
De sponsorcommissie van Graaf van Gelre