Scouting Graaf van Gelre west-betuwe

Sinds 2009
Shop

Welkom

Elke week zijn meer dan honderd jeugd- en kaderleden actief bij scouting Graaf van Gelre. Vuur maken, knopen, spellen spelen en vooral veel gezelligheid: voor iedereen van jong tot oud is er genoeg te beleven.

De opkomsten van de vereniging vinden plaats aan de Burgemeester Roozeveld van der Venlaan 13A in Geldermalsen. Bij mooi weer buiten om onze velden en bij de kampvuurkuil en bij slecht weer vermaken we ons binnen in ons ruime clubhuis. 

De explorers (15 t/m 18 jaar) en rovers (18 t/m 23 op jaar) draaien op de vrijdagavond. De bevers (5 t/m 7), welpen (7 t/m 11) en scouts (11 t/m 15) draaien op zaterdagochtend. Daarnaast hebben we ook een groep plusscouts (21+). Zij komen een aantal keer per jaar bij elkaar voor een leuke activiteit en helpen mee bij evenementen. 

Speltakken

Bevers

5 tot 7 jaar 

Welpen

7 tot 11 jaar 

Scouts

11 tot 15 jaar 

Explorers

15 tot 18 jaar

 

Roverscouts

18 tot 21 jaar

Stam

21 tot 30 jaar

Plusscouts

21 jaar tot 99 jaar 

Sponsorkliks 

In 2020 begonnen wij met “Sponsorkliks”, en sindsdien is er al veel “geklikt”! Wij bedanken iedereen die meegeholpen heeft om dit resultaat te behalen! 

Klikt u ook mee voor GVG? Gebruik onderstaande knop om naar de gewenste webwinkel te gaan!

Graaf van Gelre boetiek 

Scouting Graaf van Gelre heeft een eigen kledinglijn naast de scoutfit per speltak. In de zomer  mag je tijdens de opkomsten en kampen een T-shirt dragen en voor in de winter is een warm vest of hoodie beschikbaar.

In de Graaf van Gelre shop verkopen wij ook de installaties en das!

Onze sponsors

 

 

Contact

Adres

Locatie de Gelreburght
Burgemeester Roozeveld v/d Venlaan 13a
4191PL GELDERMALSEN

stage 

Wil je stage lopen, dat kan! Wij werken samen met SBB en zijn een erkend leerbedrijf.